Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] MPC Champion a grupa użytkownika

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym zaproponować "równouprawnienie" dla wszystkich nagród.

A więc ocb?

Tutaj macie wszystkie nagrody MPC

http://www.mpcforum.....php?app=awards

np. Mentor/Blue Member itp itd mają zmienioną grupę użytkownika np. z Postmakera na Blue membera..

Tak jest z każdą rangą oprócz MPC champion który jest równierz nagrodą za pomoc na forum/konkurs.

Wiem że mnie zhejtujecie bo osób na MPC championem nie jest wiele (ok. tyle co z gold) i większośc będzie na nie ale jak każda ranga to każda.

Nie chodzi mi o dodawanie dla MPC Championa jakiś praw tylko o zmiane grupy użytkownika która "zwycięzcom konkursu sie nalezy" bo jak gold ma to MPC champion tez powinien miec..

MPC champion nie ma praw jako jedyna z rang więc chociaż zrobilibyscie grupę chociaż

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie. Lecisz na kolorek ;f

Też mi argument podaj jakiś sensowny jak jesteś na nie.Pozatym nie tylko ja mam taką range.

A Mpc champion pusty a w sumie też za wygrane w konkursie jak Gold więc moim zdaniem jak nie prawa to chociaż grupa sie należy..

Tak jak każdej Mentor/Blue member etc.

Opublikowano

No właśnie a jak golda dają to jest taka grupa a jak MPC championa to nie ma.

W sumie to nie jest złe bo jak ktoś wygra konkurs to wygra golda ktoś wygra 2 raz to dostanie np mpc championa dlatego dają raz za to raz za to ;)

Opublikowano

Sponsor tez nie ma koloru a ma wieksze zaslugi wiec champion. Na nie bo juz i tak jest za duzo kolorow.

No nie wiadomo czy sponsor ma/nie ma bo nikt nie ma takiej pojedyńczej rangi *tylko sponsora*

A patrząc na ilośc kolorów można je zdjąć każdemu patrząc takim nastawieniem a MPC championów jest góra 20 tęcza sie nie zrobi ;)

A patrząc okiem Sponsor > Champion można popatrzeć Champion>Blue member ponieważ blue membera też za jakieś konkursy sie dostaje i jako jakiś test beta czyli ogolnie to samo co champion a ma uprawnienia i "kolorek"

Coś z tym trzeba zrobić :C

Opublikowano

MPC Champion jest nagrodą, nie grupą. ;)

Źle może wyjasniłem ale Gold/Blue tez są nagrodą a jednak mają zmienioną "jak ja nazywam grupe"

Chodzi mi o to zeby np zamiast postmaker był napis Mpc Champion (oczywiscie ci co mają championa).

Jak all to all w sumie gold i champion są za konkursy gold ma "grupę" i przywileje to niech champion jako nieco gorsza nagrdoa ma chociaz "grupę"

Bo np Blue ma "grupę" i przywileje a nie jest jakoś większą nagrodą od championa (blue za konkurs/beta)

Opublikowano

Jestem na nie. Wolałbym ,aby Gold ,blue itp. nie miały kolorów ,bo ja chcę mieć kolor postmakera >.<

chcę mieć takie coś przy poście:

4875_blue.png

ale z rangą Postmaker.

@up

tak ,za konkurs. beta chyba się skończyła od Blue ;f ( ja nie mam na beta testy. )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

up@Jak by nie było grupy Blue Member to byś nie miał żadnych dodatkowych uprawnień tylko tą nagrodę .

Na nie bo mpc champion to tylko nagroda a bez sensu tworzyć grupę bez innych uprawnień niż np. postmaker czy postwriter

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Jestem na nie. Wolałbym ,aby Gold ,blue itp. nie miały kolorów ,bo ja chcę mieć kolor postmakera >.<

chcę mieć takie coś przy poście:

4875_blue.png

ale z rangą Postmaker.

@up

tak ,za konkurs. beta chyba się skończyła od Blue ;f ( ja nie mam na beta testy. )

To pisz do administracji na pw żebyś na 1 range miał postmakera -,-. + banner blue.

up@Jak by nie było grupy Blue Member to byś nie miał żadnych dodatkowych uprawnień tylko tą nagrodę .

Na nie bo mpc champion to tylko nagroda a bez sensu tworzyć grupę bez innych uprawnień niż np. postmaker czy postwriter

To można dodać jakieś minimalne uprawnienia w sumie to też nagroda za konkurs a między goldem a championem jest zbyt wielka przepaść

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko lecz wydaję mi się to trochę zbędne.

Neutral z przychylnością na Tak.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wydaje mi się, że gold jest za wygranie konkursu, który organizuje administracja, a champion za wygranie konkursu w dziale.

Neutral

Źle Ci się wydaje... Na Tak.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...